כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/04/2015 | 07:02 | מאת: קטיה

כבר מספר ימים שיש לי כאבים בבטן תחתונה מלווה בהשתנה מרובה יותר מהרגיל. בבדיקת סטיק שעשיתי בקופת חולים לא אובחנה דלקת בשתן. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לכאבים באזור הרחם והבטן בתחתונה. (בת 65). תודה לדר על תשובתך

19/04/2015 | 08:53 | מאת:

דלקת בשתן הינה רק אחת הגורמים לכאבי בטן תחתונה. באם בדיקת הסטיק תקינה מומלץ להשלים גם בבדיקת תרבית שתן וגם בבדיקה אצל רופא/ת נשים מטפל/ת. בהצלחה