שפיכה לאחור - "נקודת מיליון הדולר"

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

23/11/2011 | 14:30 | מאת: אמיר

שלום רב, לאחרונה התחלתי להשתמש בשיטת האורגזמה הטאואיסטית, לפיה יש להפעיל לחץ על חייץ הנקבים בעת האורגזמה (או מעט לפניה) בכדי לגמור ללא שפיכה. לאחר השפיכה, נותר מעט זרע בשתן שלי (בדקתי זאת בכוס). למרות זאת, השיטה אכן עושה נפלאות ל"ליבידו" שלי, ומאפשרת לי להמשיך לפעם שנייה ושלישית ללא כל בעיה (עם הפרש של מס' דקות בלבד). רציתי לדעת, בקיצור, האם אני גורם נזק לגוף שלי? כמו כן, רציתי לדעת האם ניתן לבצע את התהליך מבלי לגרום לזרע לחדור לשתן? לפי מה שקראתי זה ניתן - אך המקורות הינם אתרים ספיריטואליים (אתרי טאנטרה) ואעדיף חוות דעת של רופא. תודה! אמיר.

23/11/2011 | 14:38 | מאת:

הפנה שאלתך לאורולוג או לסקסולוג.