אגן כליה מורחב

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/11/2011 | 13:29 | מאת: שרון

שלום בתי בת 3.7 ולאחר דלקת בשתן ובדיקת אולטה סאונד אובחן אצלה אגן כליה ימיני מורחב. כבר קבעתי תור לנפרולוג ילדים מומחה אך בנתיים רופא המשפחה הפנה אותנו לבדיקת צנטרפוג...משהו (סליחה על הבורות) והבנתי שבבדיקה זו מחדירים קטטר. האם חייבם לעשות בדיקה כל כך פולשנית או שעדיף לחכות לפגישה עם הנפרולוג? ניתנה לנו גם הפניה למיפוי כליות דינמי. אשמח לתשובתך בהקדם.

22/11/2011 | 14:00 | מאת:

הייתי מחכה לבדיקת נפרולוג ילדים.