דלקת בשתן וגלולות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/12/2014 | 19:50 | מאת: ***

שלום, יש לי דלקות חוזרות בשתן מזה שנתיים, לאחר כל בדיקה אפשרית שיצאה שלילית האורולוגית קישרה את זה לגלולות(זה באמת התחיל כשהתחלתי לקחת אותן) ואמרה לי לנסות להפסיק לקחת. בכל אופן המשכתי את החפיסה שהייתה לי והתחלתי חדשה ולקראת סיום הרגיש לי ששוב יש סימנים של התחלת דלקת (קצת כאב והריח, בד"כ אין לי דחיפות ותכיפות אלא אם זה מהשלפוחית) ונשארו לי שישה כדורים של אופלדקס בבית. בזמנו אורולוג אחר אמר לי שאם אני מרגישה סימנים להתחיל לקחת אנטיביוטיקה שהביא לי למקרה הצורך. התחלתי לקחת את הכדורים אבל אני לא באמת יודעת אם יש דלקת שכן לא עשיתי תרבית, במידה ולא, זה יכול להזיק לגוף ? במידה וכן, טיפול של שלושה ימים יספיק כשבפעמיים האחרונות נתנו לי לשבוע ימים ? נראה לי הכי מתאים לכתוב פה כי קישרו את זה לגלולות.. אבל לא הייתי בטוחה לאיזה פורום לפנות.

10/12/2014 | 20:31 | מאת:

הייתי ממלךיץ לך במקום להתעסק עם פורומים , להיבדק היטב ע"י אורוגינקולוג.