ניתוח TVT-O

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

30/10/2014 | 10:19 | מאת: שלומית

אני בת 65,הייתי אתמול אצל מנתח מאחר ואני סובלת מצניחת שלפוחית השתן .( לא של הרחם, ועדיין אין לי דליפה ). הציע לי את שיטת הניתוח הנל . הסביר שהיא הטובה ביותר עם התוצאה הטובה ביותר לתמיד והדגיש זאת .וכי הרשת לא מומלצת כי עלולה לגרום לדלקות וזיהומים .הסביר שההחלמה לא קשה שהכאבים כמו אחרי לידה וכי מיד אפשר לחזור לשיגרה אך לא להרים דברים כבדים . אני אישית בגלל בעיות רפואיות לא יכולה לאעזר בתרופות נגד כאבים רוצה לדעת אם באמת אין צורך לאעזר במשככי כאבים לאחר הניתוח.ואיזה ניתוח באמת מומלץ בימים אלה?

03/11/2014 | 13:56 | מאת:

כדי שתקבלי את המידע המתאים את זקוקה לבדיקה ולהערכה מתאימה. את מצפה שניתן לך חוות דעת נוספת בפורום זה, אך זו אינה מטרת הפורום. מטרת הפורום הינה בעיקר הבהרת דברים לא ברורים והכוונה מתאימה.