מיואשת-כאבים מאד חזקים אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

17/10/2014 | 12:05 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 27 לאחר 3 לידות. כבר כמה שנים אני סובלת מכאבים מאד חזקים עמוק בנרתיק לאחר קיום יחסים. (בזמן קיום היחסים לא כואב) זה לא גרד, לא שורף, זה כאב חד, כאילו בחלל הנרתיק. עמוק בפנים. הכאב הוא רק בעמידה. כלומר, כאשר אני מתיישבת הוא מוקל. לעיתים יכול להמשך מספר שעות. נבדקתי לאנדומטריוזיס וזה נשלל, מלבד זאת, עברתי פיזיותרפיה של רצפת האגן, ואין צניחה. חייבת ליין שלפעמים אחרי יום ארוך בו אני עומדת/הולכת הרבה על הרגליים הכאב מופיע גם. מה זה יכול להיות??? כיוון? למי לפנות? מה לבדוק?

19/10/2014 | 12:39 | מאת:

רצויה הערכת רופא נשים המתמצא בכאבי אגן כרוניים או אורוגינקולוג.

25/10/2014 | 23:30 | מאת: מ

שלום רב, אני סובלת מאותה הבעיה בדיוק ללא פתרון אשמח אם עדכני פה בפורום אם תמצאי פתרון לבעיה תודה