צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/11/2011 | 13:03 | מאת: יעל

שלום, בחצי השנה האחרונה אני סובלת מצריבה ודחיפות במתן שתן. לפני שנה סבלתי מכמה דלקות בדרכי השתן, כולן טופלו באנטיביוטיקות המתאימות ונרפאו מהר. הסיבה הייתה כנראה יחסי מין ובמשך תקופה אחרי כן הייתי לוקחת מקרודנטין לאחר כל קיום יחסים. לפני כחצי שנה כאמור הופיעו אצלי תסמינים שמרגישים לי כמו דלקת קלה אבל לא מצאו חיידק במספר בדיקות, רק מצאו כדוריות דם לבנות. לקחתי אנטיביוטיקה מרוכזת (לא זכור לי השם, 4 כדורים) נגד חיידק אוראופלסמה שנמצא בבדיקה, אחר כך הייתי חודש על מקרודנטין, חודש אחר כך על רווהטינקס וכלום לא עזר. עברתי שלל בדיקות אצל האורולוגית, כולל זו עם המצלמה. לפני שנה עברתי אולטרסאונד של מערכת השתן והאורולוגית הסתפקה בה ולא עשתה עוד אחת עדכנית. עברתי בדיקות למחלות מין רלוונטיות ואולטרסאונד צוואר הרחם. המחזור שלי שונה בשלושת החודשים האחרונים- הפרשות חומות כהות מאוד בשבוע שלפני (מעולם לא קרה לי) וכאבים חזקים יותר, והדימום עצמו קצר בכמה ימים ממה שתמיד היה לי. אני אובדת עצות. האורולוגית אמרה שאולי זה חיידק שכבר יצא והשאיר אחריו את התחושות האלה לתמיד ושאולי אצטרך משככי כאבים קבועים או אנטיביוטיקה. אודה לכל עזרה או כיוון לפתרון. תודה.

16/11/2011 | 16:50 | מאת:

אני מציע שתיגשי לחוות דעת נוספת אצל אורוגינקולוג או אורולוג המטפל בנשים. למרות הפרוט של כתיבת בעייתך יש צורך בערכה מתאימה.

21/11/2011 | 21:04 | מאת: יולה

יש רופאת נשים ששמה אחינועם לב שגיא היא מקבלת דרך הקופה אפשר להתקשר לכללית מושלם ולבקש את הטלפון שלה היא גניקולוגית מומחית לתחום הזה