כמות שתן מסיבית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/08/2014 | 11:01 | מאת: אייל

שלום, לפני כמה שבועות פתאום התחלתי מדי פעם להשתין באופן מסיבי כמויות גדולות של שתן שלא פרופרציונליות לכמה אני שותה. שמתי לב שזה קורה רק כאשר: 1)אני לוקח ויטמין D. או 2)אני אוכל ארוחות גדולות ומלאות בפחמימות. עשיתי בדיקת דם ויש לי ויטמין D נמוך וגלוקוז קצת גבוה. הרופא שלי לא יודע למה זה קורה. ידוע לך מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

01/10/2014 | 09:34 | מאת:

ייתכן ומדובר בסוכרת. בכל מקרה הפורום הנוכחי הוא רק לבעיות נשים. גש להערכת אורולוג.