תסמונת השלפוחית הכאובה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

25/07/2014 | 15:55 | מאת: שואלת

שלום, לאחרונה אובחנתי כסובלת מתסמונת השלפוחית הכאובה בשל כאבים בבטן תחתונה ובאיבר המין ותחושה עזה למתן שתן כל היום. ציסטוסקופיה אבחנתית (לא בהרדמה) הראתה רירית נקיה ושקטה. אורודינמיקה -קיבולת 560 מ"ל.תחושה תקינה. היענות תקינה.בדיקות שתן ותרבית תקינות. מקריאה באתרי מידע באינטרנט קראתי כי פרמטרים אלה דווקא שוללים קביעת דיאגנוזה זו.. מהי דעתך האם ניתן בכל זאת לקבוע דיאגנוזה זו? בנוסף קראתי כי תסמונת זו כרונית האם יש לה טיפול יעיל? האם אצטרך לקחת את התרופות כל החיים? לפני כחמש עשרה שנה (בגיל 9) קיבלתי כימותרפיה (ציקלופוספאמיד) בשל מחלה. מאז לא היתה לי כל בעיה עם שתן. האם יכולה להיות השפעה כיום מהכימותרפיה שקיבלתי בעבר?

13/08/2014 | 11:22 | מאת:

אינני מבין על בסיס מה ומי קבע לך אבחנה זו. ממליץ לך הערכה ע"י אורוגינקולוג.