האם יש מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

03/07/2014 | 09:55 | מאת: אני

שלום. לפני חמש שנים ילדתי את בני בלידה רגילה. היו קרעים בדרגה 3. ההחלמה הייתה כואבת (כמעט חודש של כאבים חזקים במתן צואה). כיום, 5 שנים אחרי, נשארה תופעה שמפריעה לי ואני מניחה שקשורה לקרעים מהלידה. לאחר מתן צואה, כחצי שעה עד שעה לאחר מכן ישנה בריחה של צואה רכה (כמות מאד קטנה). זה קורה אחרי כל מתן צואה וזה לא נשלט. האם יש יכולת לטפל בכך? אם כן, כיצד? (אני בהריון כרגע ומפחדת מהלידה הבאה)

08/07/2014 | 17:01 | מאת:

רצוי הערכה של אורוגינקולוג לפני הלידה. באופן פרטי לגבייך הייתי ממליץ על ניתוח קיסרי. לאחר הלידה הערכה חוזרת.