הידרונפרוזיס קשה???

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/06/2014 | 13:39 | מאת: דנה

אשמח להבין את הבעיה בכליה שמאל: תודה רבה הכליה ימנית בגודל תקין עד 11.5 ס"מ. אין עדות לגושים סולידיים, אבנים או הידרונפרוזיס . כליה שמאלית עם הידרונפרוזיס קשה ואטרופיה קורטיקלית ניכרת,ללא עדות להרחבה של שופכן הפרוקסימלי , קרוב לודאי מדובר בהיצרות בUPJ. הממצא יחמיר בהשוואה לבדיקה קודמת . שלפוחית השתן בקיבולת טובה, ללא ממצא פתולוגי חריג ומתרוקנת עד תום . רחם בגודל תקין . סיכום: הידרונפרוזיס קשה משמאל,כנראה מדובר בהיצרות במעבר UPJ

22/06/2014 | 18:19 | מאת:

את צריכה להיות במעקב של נפרולוג.

22/06/2014 | 19:10 | מאת:

את צריכה להחיות במעקב נפרולוג.