אבנים אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/11/2011 | 10:18 | מאת: רינה

שלום רב נולד לנו תינוק ב 13/07/2011 עם תג באוזן ,אחרי בדיקת US גילו שיש חשד לאבנים בשתי הכליות בקוטר 2.8 מ"מ . חזרנו על הבדיקה 3 פעמים בשני בתי חולים שונים לאמת את הבדיקה . הבדיקה הראשונה נעשתה בגיל 20 יום והאחרונה בגיל 49 יום . השאלה : האם זה אמיתי שתינוק נולד עם אבנים בכליות ? למה ? ואיך מטפלים בזה ? והאם יש זה כואב לתינוק ואיך אפשר להבחין בזה ? תודה

13/11/2011 | 10:21 | מאת:

לרינה שלום. קודם כל מזל טוב. לצערי לא אוכל לעזור לכם. את צריכה לפנות לאורולוג ילדים.