בעיה במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/05/2014 | 19:13 | מאת: ורד

שלום, אני בת 24 בריאה לחלוטין בדר"כ ובשבוע האחרון אני מרגישה צורך תמידי לשתן ללא הפסקה, כאשר אני מנסה לתת שתן אני מצליחה ממש מעט, לעיתים קצת יותר אך כבר שבוע שאינני עושה שתן רגיל כמו בדר"כ, כמו כן אני כמעט בטוחה שזו לא דלקת מאחר ולא שורף לי בכלל אפילו לא בטיפות האחרונות אפילו לא קצת. ממה זה יכול לנבוע? קבעתי תור לרופא אך אני מאוד מודאגת ואני אשמח אם תוכל לתת לי איזושבי חוות דעת מאוד כללית לגבי חומרת העניין? תודה רבה.

01/06/2014 | 14:45 | מאת:

ככל הנראה מדובר בדלקת בדרכי השתן. יש לבצע תרבית שתן.