תחושות "מוזרות"

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

06/05/2014 | 13:22 | מאת: שני

שלום, בשבועות האחרונים אני סובלת מתחושת שריפה בבטן התחתונה ואי נוחות כללית. ישנה תופעה נוספת שבזמן שאני במצב של שכיבה, אני חשה צורך לתת שתן (גם אם לפני כן כבר נתתי). אני במעקב גניקולוגי ואין סיבה בתחום הזה. בתרבית שתן היתה תשובה של חיידקים מעט מוגלה והרופא רשם לי אנטיביוטיקה. לצערי, אחרי 5 ימי טיפול, עדיין תחושת השריפה מציקה לי מאוד. אשמח לקבל רעיונות והמלצות!

07/05/2014 | 10:43 | מאת:

כידוע לך, אין אפשרות לתת מענה טוב לתלונות שלך ללא בדיקתך והכרתך בצורה מעמיקה. ממליץ הערכת אורולוג או אורוגינקולוג.