כיצד אוכל לדעת האם יש לי דלקת בשתן ?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

26/02/2014 | 10:22 | מאת: ענבל

שלום רב אני בהריון בדיקות שתן מיקרוסקופיה : Erythrocytes(U( מופיע 1 , Leucocytes) מופיע 15 ליד הערך Mucous מופיע +++ וליד הערך Squamous Epithelial cell מופיע +++ האם אלו ערכים תקינים פשוט שאדע האם יש לפנות לרופאה תודה רבה מראש

26/02/2014 | 10:30 | מאת:

כל עוד תרבית השתן שלילית, הכל בסדר. במידה ולא ביצעת תרבית יש לבצע. כל השאר מעידים כי הבדיקה לא נילקחה בצורה הנקיייה ביותר.

26/02/2014 | 11:11 | מאת: ענבל

ראשית כל תודה . עשיתי גם בדיקת שתן רגילה וגם תרבית יכול להיות שעדיין אין תוצאות . איך אני מזהה בבדיקה שמדובר במה שמתייחס לתרבית שתן איזה משפט מופיע לי באנגלית ? והאם שם אני פשוט צריכה לראות שרשום negative? אמורה להיות שורה אחת שמתייחסת לתרבית או כמה שורות ?