דלקות שתן מרובות מאוד

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/11/2011 | 07:32 | מאת: טלי

שלום אני בת 60 וסובלת כל חודש כמעט מדלקות שתן שמגיעות בדרך כלל עם כאבי בטן נוראיים פתאומיים או לא בפתאומיות כאשר יש ריח רע בעת מתן שתן. אנני יכולה לסע לכמה ימים תמיד מחשש ששוב אסבול מדלקת . אורח חיי לא קל לי בגלל המצב . עלי לציין שאני מקבלת דלקות גם בתקופה של יחסי מיןוגם בתקופות שאנני מקיימת יחסי מין אני לוקחת אנטיביוטיקה כל פעם ואני חוששת מהתפתחות של חלה אחרת בעקבות הדלקות אשמח מאוד מאוד לעזר בענין כי אני מיואשת תודה

13/11/2011 | 08:53 | מאת:

את זקוקה לךהערכת אורולוג או אורוגינקולוג. יש צורך בתרבית שתן וUS דרכי השתן וכן אפשרות של הסתכלות בשלפוחית עם ציסטוסקופ.

13/11/2011 | 09:05 | מאת: טלי

וואו תודה על מהירות התשובה . האם אני צריכה הפניה מרופא המשפחה או ללכת לבד. רופאי המשפחה לא אוהבים שאומרים להם לאיזה רופא להפנות