המשך דלקות אחרי טיפול מונע ממושך 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

11/11/2011 | 06:49 | מאת: ריבקה

שלום אני לאחר שנים של דלקות ולאחר טיפול מונע 3 חודשים שהסתיים לפני חודשיים ושוב חוזרות הדלקות בשתן ובתרבית התשובה חיובית איקולי האם יש עצה להמשך טיפול?  האם טיפול מונע זו הדרך היחידה???

11/11/2011 | 16:22 | מאת:

שלום לרבקה. כעת את צריכה לקבל טיפול לדלקת שקיימת עם אנטיביוטיקה, ובהמשך אנטיביוטיקה מניעתית, ובמקביל ברור שדורש ביצוע US דרכי השתן ואולי אף הסתכלות לתוך שלפוחית השתן עם ציסטוסקופ.