שרירנים ברחם

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/01/2014 | 13:29 | מאת: ימית

תודה, בהמשך לשאלתי האם יכול להיגרם נזק לי או לעובר אם אכנס להריון? בדיקה mry ללא חומר ניגוד, ממצאים: הרחם בכיפוף קדמי במימדים של 12.2 X 10.1 ס"מ. נצפים מוקדים מרובים בעלי אות נמוך ב-T2 עד קוטר של כ- 9 ס"מ ככל הנראה המדובר בשרירנים. תודה מראש

13/01/2014 | 13:47 | מאת:

MRI הוא לא בדיקת הבחירה להערכת הרחם. את צריכה לבצע US גינקולוגי וכן לבצע הערכה ע"י רופא נשים בהתאם לגודל, מיקום, גיל וכו'.