דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

02/11/2011 | 22:36 | מאת: איילת

שלום, אני סובלת כבר שבוע מכאב עמום בבטן שמקרין מדי פעם לצדדים(ימין ושמאל בבטן התחתונה)וגם במותן הימנית. ביצעתי בדיקות דם ושתן שיצאו תקינות מלבד התרבית שעדיין לא ניתקבלה תשובה. עברתי גם בדיקה אצל רופאת המשפחה,מיששה לי את הבטן ולא מצאה כלום. בניגוב ראיתי מעט מאוד דם,ורק פעם אחת.אינני סובלת מצריבה בעת מתן השתן. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? הרופאה בכל זאת נתנה לי אנטיביוטיקה (צפורל) כי לדעתה מדובר בדלקת בשתן.

02/11/2011 | 22:41 | מאת:

את צריכה לעבור בדיקה גיקולוגית. לדעתי הכאבים יכולים להיות ממקור גינקולוגי.

03/11/2011 | 08:35 | מאת: איילת

אני קצת לחוצה מהמצב. על איזו בעיה גניקולוגית המצב יכול לרמז? בתודה,