תופעה מוזרה...

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/09/2013 | 00:58 | מאת: חיה

כבת 30 רווקה בריאה בד"כ...מזה כמה ימים כאשר אני מתעוררת משינה אני חייבת להיכנס להתפנות, אך לאחר שהשתנתי אני מרגישה לחץ בבטן התחתונה כאילו ועוד שנייה הבטן "מתפוצצת" ממש כך ואני חייבת לנוח במיטה כמו איזה חצי שעה בלי לזוז... ממה התופעות הללו? מה ביכולתי לעשות לכאבים הלל???????יש לציין שאני מתעוררת תוך כדי שינה לשירותים.....

22/09/2013 | 08:00 | מאת:

ככל הנראה את סובלת מדלקת בדרכי השתן. גשי לרופא משפחה או רופא נשים להערכה מתאימה כולל תרבית שתן וטיפול אנטיביוטי מתאים.