איסוף שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

01/11/2011 | 14:43 | מאת: יהודית

אמי חולת סכרת ומטופלת באינסולין לנטוס + כדור נובונורם.ערכה בדיקת איסוף שתן להלן התוצאות: MICROALBUMIN-U SAMP 15.40 µg/ml CREATININE- U SAMPLE 33.6 mg/dl MICROALBUMIN/CREAT 45.83 µg/mg crea מה אומרת התשובה? האם היא זקוקה לטפול או לדיאטה בעקבות תוצאות הבדיקה?

01/11/2011 | 18:57 | מאת:

את תוצאות התשובה יש להראות לרופא נפרולוג או לרופא סוכרת. אורוגינקולוגיה לא מתעסקת בכך.