דליפת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/05/2013 | 08:51 | מאת: חווה

ברצוני לדעת למה אתם קוראים דליפת שתן.אמורה להיות כמות? אני אמורה להרגיש זאת? כי לעיתים זה קורה אבל לא בכמויות גדולות..

19/05/2013 | 19:03 | מאת:

דליפת שתן היא כל תופעה שלבריחת שתן שמתרשחת לא בעת היותך בשרותים ובזמן שנוח לך. לדוגמא בריחת שתן בעת שיעול, עיטוש, צחוק,וכד' או בריחת שתן באופן פתאומי. ללא כל קשר לכמות.

21/05/2013 | 19:55 | מאת: חווה

האם אוכל לפנות לאורוגניקולוג באופן עצמאי או שעליי לקבל הפנייה מרופא משפחה ?