בעיה בדליפת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

03/05/2013 | 22:12 | מאת: רותי

שלום לאחרונה שמתי לב, כי בורח לי שתן בזמן קיום יחסי מין. זה מאוד מביך. אני בת 47 ויש לי 4 ילדים. ונשואה באושר הבעיה שככל הנראה מכיוון שאני סובלת מדלקות בשתן שחוזרות על עצמן, בגלל הבעיה הדלקות חוזרות ונשנות מן הסתם. אני מתקלחת תיכף אחרי. ומאוד נבוכה אני ממש אובדת עצות איני יודעת אם יש קשר, יש לי פריצות דיסק בגב מותני, לא יודעת אם יש קשר לכך או לא. אבקש מאוד את עזרתך, לאן עליי לפנות?

09/05/2013 | 13:37 | מאת:

הבעייה ממנה את סובלת הינה בעייה שכיחה. היא יכולה לנבוע מדלקת בדרכי השתן, אך לא רק. לצורך הערכה מלאה וטיפול מתאים את זקוקה להערכה של אורוגינקולוג.

10/05/2013 | 10:05 | מאת: רותי