כאב באיזור השתן ונפיחות בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/03/2013 | 15:32 | מאת: שרי

לום! סובלת מספר חודשים מדקירות באיזור השתן בעבר מצאו אצלי אוריאופלזמה, קיבלתי DOXYLIN ו OFLOXACIN ומטרוג'יל ביצעתי בדיקת STD חוזרת, האוריאופלסמה עברה. אך הלחץ החזק ודקירות באיזור השתן אינן עוברות וכן מונע ממני קיום יחסי מ. לפעמים מרוב כאב הבטן קצת מתנפחת. ביצעתי בדיקות רבות אצל גניקולוג(US) אצל אורולוג ( ציסקוסקופיה) וכן CT בטן ואגן. לא נמצא פתרון ... מה עלי לעשות? איך מקבלים הפנייה לאורוגניקולוג? תודה

27/03/2013 | 19:31 | מאת:

מאוד פשוט, לגשת לרופא משפחה או נשים ולבקש הפנייה לאורוגינקולוג.