מינון לסדורל

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

28/10/2011 | 12:37 | מאת: קלרה

אני שוב שואלת לגבי אימי (חולה אונקולוגית, סרטן לבלב, מקבלת כימו מניעתי, צריבה בשתן תרבית שלילית, LEUCOCYTES = 500) הרופא נתן לה כדור "סדורל" אך לא רשם את המינון. קצת התבלבלנו: אחות אחת אמרה ע"פ צורך כדור אחד. השניה 2 כדורים ע"פ צורך, ואחות אחרת הציעה 3 פעמים ביום. מה המינון הנכון? לאימי כואב מאוד (את הטיפולים הכימים היא צולחת ללא תלונות, אבל הצריבה בשתן בלתי נסבלת עבורה וגורמת גם להפרעות בשינה) תודה והרבה בריאות לכולם

28/10/2011 | 15:29 | מאת:

לקלרה שלום. אפשר לקחת סדורל עד 3 פעמים ביום.