תעזרו לי דחוף אני ממש בלחץ! :(

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/02/2013 | 16:49 | מאת: LITAL

שלום- אני חיילת כבת 19 לפני כשבוע ימים החלו לי כאבי בטן חזקים מאוד בצד הימני של הבטן. הכאבים לא פסקו.. ולאחר כמה ימים הם התחזקו והחלו להיות חזקים יותר כשהייתי מסיימת לעשות פיפי. לא הבנתי מה הבעיה. המפקדת שלי לא נתנה לי לצאת לבדוק את העניין אז לקחתי יום חופש על חשבוני. והלכתי לבדוק את העניין. בהתחלה הגעתי לביקור רופא ושם שלחו אותי בדחיפות למיון. הגעתי למיון- חיכיתי שעות עם כאבי בן איומים. לאחר כמה שעות עשו לי סיטי, נתנו לי תרופה ששיכחה לי את הכאבים (ברוך ה'!) ועשו גם אולטרסאונד. הסיטי היה תקין חוץ מאיזשהוא ממצא שהתגלה ברחם . בצד ימין [שחלה ימינית] הכירורג שלח אותי בדחיפות לרופא נשים. הגעתי לרופא נשים ברמב"ם הוא התייחס אלי בזילזול, בקושי עיין בתיק הרפואי שלי. עשה לי בדיקה גניקולוגית של 20 שניות אמר לי להתלבש ולצאת ושאין לי שום דבר שאני יכולה להשתחרר וללכת הביתה. אני סובלת מהכאבי בטן הללו כבר תקופה ארוכה. וכואב לי כתוב בטפסי שיחרור שלי -"מבנה היפודנסי כ17 מ"מ בשחלה ימנית יכול להתאים לציסטה" וכתוב "קשריות לימפה מזטריאליות עד 11 מ"מ בבטן ימנית תחתונה. שלחו אותי חזרה העיפו אותי משם כואבת לי עדיין הבטן איך ייתכן שאף אחד לא הסביר לי כלום? התחננתי שיסבירו לי את השפה הרפואית הזאת אבל אף אחד לא מתייחס אלי. ובצבא בכלל ישנו זילזול רפואי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!!

05/03/2013 | 16:56 | מאת:

שאלתך לא מתאימה לפורום זה. את צריכה הערכה טובה של רופא משפחה ורופא נשים.