INTERSTITIAL CYSTITIS והזרקת יוד

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

02/02/2013 | 08:03 | מאת: סשה

שלום ד"ר גינת, אני סובלת מהתסמונת הנ"ל. אמורה לעבור מחר CT עם הזרקת יוד. בתקופה הארונה סובלת מאוד מהסימפטומים של IC (תחושת הכאב ותכיפות ההשתנה עלו מאוד) האם הזרקת היוד עלולה להחמיר לי את התסמונת, לפגוע ברקמות בשלפוחית...האם לדחות הבדיקה עד שארגיש יותר טוב... אודה על תשובתך המהירה, הבדיקה שלי מחר ה - 3.2.13. תודה, שבת שלום ! סשה

12/02/2013 | 11:49 | מאת:

מצטער על התגובה המאוחרת. לבדיקת CT לרא צריכה להיות כל השפעה על תחושת השלפוחית.

22/02/2013 | 14:48 | מאת: תמר

שלום סשה. אנחנו קבוצת נשים שסובלות מאותה בעייה ומטופלות בבית החולים "אסף הרופא". ממש בימים אלו אנו פועלות להקמת עמותה שתרכז פעילות במגוון של מחלות ותסמונות בלתי שכיחות הקשורות לשלפוחית השתן. איך נתן ליצור אתך קשר? שבת שלום ופורים שמח

23/03/2013 | 10:01 | מאת: לירז

אהלן תמר גם אצלי אותרה תסמונת IC . מרגישה צורך עז לשוחח עם מישהי שעוברת תהליך דומה . אני מטופלת באסף הרופא . טלפון 0526616461 תודה רבה וחג שמח

15/10/2014 | 12:36 | מאת: חנה

שלום, עקב מחקר הנערך בנושא Interstitial Cystitis אני פונה אל קבוצת הנשים הסובלות מהמחלה לצורך שיתוף פעולה (קבוצה, תמר לירז וכו). אודה לכן על יצירת קשר. תודה חנה