לאחר לידה דחוף

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/12/2012 | 07:37 | מאת: סיגל

שלום רב לפני שבועיים ילדתי ומאז הלידה שמתי לב שאני מדממת גם באיזור הוגינלי וגם מאיזור השתן ואף למעלה יותר באיזור הוגינלי הדימום הפסיק ואילו מאיזור בשתן יורד לי דם אדום חזק . בתחילה לא נתתי את הדעת מאחר והייתי אחרי הלידה בבית חולים חשבתי שזה בסדר אך במשך הימים שמתי לב שכשאני נותנת שתן אני מנגבת מלמעלה כלפי מטה מאחר ויורד לי משם הרבה דם. אתיין כי אין לי כאבים מיוחדים באיזור הבטן אני שותה לפחות שני ליטר מים ליום ואין לי כאבים או צריבה במתן שתן .... האם תופעה זו מוכרת לאחר לידה???? מה ניתן לעשות????אני די בלחץ

20/12/2012 | 09:15 | מאת: בי

לגשת דחוף לגניקולוג לבדיקת המצב.

21/12/2012 | 09:49 | מאת:

את זקוקה לבדיקה מיידית ע"י רופא נשים. רצוי להיבדק במקום שבו ילדת.

21/12/2012 | 17:27 | מאת: סיגל

שאלה שלי מאיין מגיע הדם ??? מאיזה צינור ? יש לי אבן בכילייה ימנית זה קשור?

23/12/2012 | 10:59 | מאת:

כמובן שבלי לבדוק אותך לא ניתן להגיד מאיפה זה מגיע. רצוי שתיבדקי ע"י רופא נשים בהקדם.