רצפת אגן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

12/12/2012 | 20:22 | מאת: שירה

שלום . אני סובלת כאבים - תחושת צריבה בנרתיק, כאבי רגליים, כאבי בטן..והכל בצד ימין. בבדיקה גינקולוגית נאמר לי ששרירי רצפת הנרתיק מכווצים (האמת שצרחתי מכאבים שהרופא נגע לי שם). שאלתי - ממה זה יכול להגרם? אני בחורה צעירה וטרם ילדתי. מה הטיפול המתאים מלבד פיזיוטרפיה? תודה

18/12/2012 | 07:08 | מאת:

על פי התאור שלך (כאבים הנובעים מחדירה) אינני חושב כי הבעיה היא ברצפת האגן. בעיות ברצפת האגן בד"כ אינם מתבטאים בכאבים. את זקוקה להערכה גינקולגית טובה.