דליפת שתן בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

12/12/2012 | 11:34 | מאת: דליה

אני בת 50 התחלתי ללכת ולצוץ לסרוגין לפני כחודשיים, מידי פעם בעת ריצה אני מרגישה שיש לי דליפת שתן קלה, מדובר בטיפות אך זה מתריד, כשאני מפסיקה לרוץ זה מייד מפסיק. האם ניתן לחזק בעזרת תרגילים או בדרך אחרת ? מה ניתן לעשות?

18/12/2012 | 07:05 | מאת:

אכן כן, בשלב ראשון ניתן לחזק ע"י תרגול של שרירי רצפת האגן. אך קודם לכן רצויה בדיקת רופא נשים/אורוגינקולג להערכה של רצפת האגן.