פוריות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

27/11/2012 | 10:57 | מאת: יובל

שלום , 1- כמה זמן כדאי לחכות בין בדיקת פוריות לבדיקת פוריות חזורת , האם 3 שבעות , 4 שבעות ? ארצה לדעת מה הזמן המבוקש. 2- בבדקית פריות התוצאה שלי , היא לפי מדד krhger stict criteria - שש אחוז . האם זה נמוך ? הבנתי שכן אבל שזה יותר נכון באשר ליכולת הזרע לתפקד בהפריות וכי מעל 4 במין רגיל יכול להיות גם בסדר. 3- אם אין עדות באולטרא סאונד אשכים לוירקוולציה (רשום בפעינוח )אבל ורדים כן קצת רחבים ( אמר הרופא ) , האם זה אומר שעדיין יכול להיות חשש לוירקולציה אל אך כי האולטרא סאודנא מראה שלא?

18/12/2012 | 07:19 | מאת:

אני מציע כי את השאלה להעביר לפורומים שעוסקים בפוריות.