כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/11/2012 | 00:08 | מאת: קורן

שלום. יותר מחודשיים אני סובלת מכאבי מפשעה. כירוג שלל בקע, גינקולוגים אמרו שזו לא בעיה גינקולוגית. אורתופד אמר שייתכן שזו דלקת בגידים (טופלתי באורקוקסיה 90 מ"ג למשך שבועיים). הערכים מראים שיש דלקת, אך הרופאים לא התרגשו מכך ולא קיבלתי טיפול. לדעתי אין לי דלקת בדרכי השתן, כי אין לי צריבה בעת מתן השתן והתדירות היא רגילה. בשבוע האחרון התנפחו לי בלוטות הלימפה במפשעה והן רגישות. מה זה יכול להיות? האםן ייתכן שיש לי זיהום שלא עלו עליו? ביקרתי אצל מספר רופאים ואין אבחנה..

18/11/2012 | 13:59 | מאת:

בכדי לענות בצורה מיטבית על שאלתך יש צורך בבדיקתך. חלק מהסיבות להתנפחות בלוטות לימפה מפשעתיות יכולות להיות קשורות לדלקת באגן אך חלק אחר לא.