אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

24/10/2011 | 22:03 | מאת: שרה

שלום אני 3 שבועות אחרי לידה בקיסרי. כשמתקלחת ושוטפת את אזור רצפת האגן מרגישה שהאזור של השפתיים למטה באזור הנרתיק לא "רך" כרגיל וגם כאילו סגור ויותר עבה ובשרני או פחות רך ושכדי לסבן את האזור צריכה לפסק עם האצבעות האם זה יכול להיות סימן לצניחת רחם? האם זה פשוט נפיחות בגלל הלידה? תודה שרה

24/10/2011 | 23:40 | מאת:

לשרה שלום. זה לא סימן לצניחת רחם, אלא שינויים שהגוף חווה לאחר הלידה. גשי לבדיקת רופםא נשים כ- 6 שבועות לאחר הלידה.