הודעה ארוכה אבל חשובה,תענה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

28/10/2012 | 23:07 | מאת: אמבר

שלום, אני בת 12 במרץ הקודם הייתה לי דלקת בדרכי השתן ולאחר חודש התחיל לי מחזור אך המחזור איננו רגיל יש לו את כל התסמינים של דלקת בדרכי השתן אני צריכה ללכת כל 2 דקות לשירותים וזה ממש לא נוח כי אני גם צריכה ללכת לחטיבה, והם לא נותנים לצאת בזמן שיעור ואני ממש לא יכולה להתאפק אני מרגישה כאילו השלפוחית שתן שלי הולכת להתפוצץ אך כשאני הולכת לשירותים אני צריכה לפעמים להתאמץ ולרוב יוצא קצת פיפי לפעמים יש במימי דם ולפעמים אין , אך כשאני מנגבת יש דם המחזור שלי הוא שבוע ימים, בכל מקרה אני ממש לא יכולה להתאפק ואסור לי לצאת וההורים שלי לא מרשים לי להישאר בבית חשבתי על קתטר ( אני יודעת שזה לא הגיוני אבל אני לא יכולה ככה והם לא מבינים שזה ממש לא נוח כל שתי דקות ללכת לשירותים,) האם אפשר לממש את הרעיון וגם האם יש לך בדיקות שאתה חושב שצריך לעזות בבקשה תענה ותודה רבה.....

05/11/2012 | 10:16 | מאת:

את זקוקה להערכה של אורולוג ילדים.