קנדידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/05/2012 | 13:48 | מאת: מירי

היה לי קנדידה בנרתיק טופלתי עם אגיסטן ושוב חזרו תלונות של צריבה בנרתיק ללא הפרשות, כאב ביחסי מין ,צריבה בשתן לסרוגין וכו, עשיתי בדיקת שתן לתרבית ויצא הכל בסדר, ואז עשיתי משטח וגינלי ובדיקת שתן לקנדידה במעבדה בחייפה, ויצא קנדידה בשתן ובנרתיק בשם פרפסילוסיס ברמה נמוכה, האם טיפול פלוקנזול עשוי לעזור גם לקנדידה בשתן , וכמה נותנים ?

15/05/2012 | 17:27 | מאת:

האת זקוקה לטיפול פומי בפלוקנול פעם בשבוע למשך 3 שבועות וכן טיפול באגיסטן וגינלי פעם בשבוע למשך 3 שבועות.

16/05/2012 | 08:29 | מאת: מירי

תודה רבה על התשובה ,האם הכוונה לפקונזול במינול של 150 מ"ג ?