כאבים בנרתיק

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

08/04/2012 | 14:28 | מאת: כרמלה

ד"ר שלום וחג שמח, בחודש יולי 2011 עברתי ניתוח להרמת קרקעית האגן. החלמתי מהר וחזרתי לפעילות מלאה ,כולל ספורט (התעמלות נשים והליכה).בחודש האחרון החלו דקירות בנרתיק.האם לדעתך זה קשור לניתוח? עלי לציין שאני בדיוק 5 שנים אחרי ניתוח שד ונטילת TAMOKSIPHEN והפסקתי ליטול לפני שבועיים כדי לנקות הגוף לפני החלפת תרופה למעכב ארומיטאז'.בברכה,כרמלה

22/04/2012 | 11:29 | מאת:

סליחה על העיכוב בתשובה. לצערי לא אוכל להתייחס למה שציינת מבלי לבדוק אותך. הבדיקה חשובה בכדי לייחס באמת את תלוניייך לממצאים.