דליפת שתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

28/03/2012 | 11:32 | מאת: מיכל12

שלום אמי עברה לפניי 3 שבועות ניתוח לדליפת שתן, פעם שנייה, פעם ראשונה הייתה לפניי שנים אחדות. היום 3 שבועות לאחר הניתוח , שוב ישנם תופעות דליפת שתן, בעת שיעול, ועיטוש ואף דליפה שתן בדרך לשירותים (תופעות שהבילו את אמי לבצע את הניתוח) התקשרנו לרופא המנתח והוא טען להגיע אליו עוד חודש, וכי צריך לתת זמן וזה יסתדר. זה לא מובן לנו כל כך, איך אחריי ניתוח יש אותן תופעות? והאם ייתכן שזה באמת יסתדר עוד חודש? כי שאמי עשתה פעם ראשונה את הניתוח לא היו לה תופעות מיד אחריי הניתוח אלא כמה שנים אחריי. אז איך ייתכן הדבר? תודה רבה

03/04/2012 | 14:36 | מאת:

כל האפשרויות יכולות להיות. היא צריכה להיבדק ע"י הרופא שניתח אותה.