דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/03/2012 | 01:02 | מאת: רעות

שלום. אני בת 28 כבר כמה שנים שיש לי בעיה בדחיפות במתן שתן. אני צריכה לרוץ הרבה פעמים לשירותים במשך היום וכמעט ואין לי יכולת להתאפק, וכן גם "בורח" לי. למרות שזה כבר כמה שנים כך, עד עכשיו הייתי (ועדיין...) נבוכה מידי בשביל לפנות לעזרה, וכן אני גם לא יודעת למי עליי לפנות? לרופא המשפחה? מה עליי לעשות?

18/03/2012 | 08:29 | מאת:

לרעות שלום. לצרוך ברור מעמיק יש צורך בפנייה לאורוגינקולוג.

18/03/2012 | 13:18 | מאת: רעות

תודה על התגובה המהירה. כיצד פונים לאורוגינקולוג? האם עליי לקבל הפנייה מרופא המשפחה או שאני יכולה ישר לקבוע תור לרופא זה?

18/03/2012 | 12:51 | מאת:

לרעות של לום. יש לפנות לאורוגינקולוג.