אחרי נתוח t.vt

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/03/2012 | 16:40 | מאת: מרסלה

שלום אני אחרי חודש שעברתי נתוח של t.vt אבל אני מרגישה כמו לפני הניתוח זאת אמרת יש לי עוד שליפת שתן.למה זה קורה?

18/03/2012 | 08:39 | מאת:

תלוי איזה סוג של בריחת שתן. אם הכוונה לבריחת שתן הנובעת ממאמץ (קרי - בעת שיעול וכו') את צריכה הערכה של הרופא שניתח אותך, כי ייתכן והסרט לא הודק מספיק. במידה והסיבה נובעת מדחיפות (את רצה לשרותים מיידית בעת שאת חשה צורך במתן שתן) הרי שהניתוח לא מטפל במצב זה.