שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

15/03/2012 | 13:29 | מאת: ימית

שלום רב ד"ר חייבת את עזרתך. כבר קרוב לשנה אני סובלת מדלקת בשתן ולפעמיים יש דם וכאבים מטורפים. אני לוקחת זינט זה עוזר אבל עדיין הרגשה שמשהו מציק כאילו עדייו השלפוחית מלאה ולוחצת משהו לא נעים אבל אין כאבים כמו שמצאו תדלקת. עשיתי בדיקת שתן ולא נמצא דלקתת אבל חשוב לציין שזה חוזר כל חודש שוב ושוב ותמיד בין לבין ההררגשה שיש עוד משהו לא פתור. מה זה יכול להיות? רופאת משפחה שלי הפנתה אותי לרופאת נשים. הכל בסדר. חייבת לציין לפני שנה וחצי היה לי חבר שהיה לו דלקת חמורה והיה מאושפז. היה לו חייד. מה עלי להיבדק אולי נדבקתי? תודה ימית

18/03/2012 | 08:40 | מאת:

את צריכה הערכה מתאימה ע"י אורוגינקולוג.