דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

04/03/2012 | 04:17 | מאת: שאנל

שלום. בעבר סבלתי מדלקות שתן תכופות(אחת לחודש בממוצע)אני נשואה. כרגע אני נמצאת בחו''ל (ארה''ב) כבר חודש וחצי..אני מרגישה שוב שקיבלתי דלקת..ישלי כאבים חזקים בבטן התחתונה ובגב התחתון וצריבה בשתן. אני אמורה לחזור תוך שבועיים לארץ. כאן בחו''ל אינלי אפשרות לאבחן את הדלקת ולקבל טיפול אנטיביוטי. אני מפחדת שזה יתפתח למשהו חמור יותר.. מה אוכל לעשות כדי להתגבר על זה או לפחות למנוע החמרה של המצב עד שאגיע לארץ? (האם יש תרופות ללא מרשם שאוכל לקחת?)תודה מראש.

04/03/2012 | 07:21 | מאת:

לשתות הרבה. יש תרופות שאת יכולה ללקחת כדוגמת סדורל להקלה על צריבה, אך הבסיס הוא טיפול אנטיביוטי.