כאבים

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

03/03/2012 | 16:43 | מאת: הגר

מזה מספר שנים סובלת מהיפר קלציאוריה, סכרת מאוזנת. בשנה האחרונה עברתי ניתוח להוצאת הרחם בשל אנדומיטריוזיס., במקביל הסתבר שישנה גם חסימה כליתית ולפני שבוצע ריסוק הייתי חודשיים הם נפרוסטום. כרגע, כחצי שנה לאחר הניתוח,הכאבים באזור המותניים חזקים ולא מפסיקים. כמו כן ישנה תכיפות במתן שתן בעיקר בלילה ובזמן שכיבה. וכאבים באזור הטבור שמקרינים כלפי מטה. ב- CT לא נראו אבנים. באולטראסונד - אגן כליה מורחב האם יש הסבר לכאבים? האם היפר קלציאוריה - כולה להסביר כאב? אי נוכות בזמן מתן שתן? באיסוף השתן נתגלה גם חלבון גבוה, בבדיקת הדם נתגלה גם עליה ביוריק אסיד. תודה

04/03/2012 | 07:18 | מאת:

בקשר לכל הערכים שציינת אני מציע שתפני לייעוץ של נפרולוג. בקשר לכאבים לבצע US גינקולוגי לשלילת בעייה שחלתית, ואם תקין להיות בקשר עם אורולוג.