תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

26/02/2012 | 18:51 | מאת: אורית

לפני שבוע ימים עשיתי בדיקת ציסטסקופיה ומאז יש לי שתן כל שעתיים - שלש גם בלילה.לא שורף לי כשאני נותנת שתן. שאלתי האם זה יכול להיות בגלל הבדיקה, והאם זה יכול להיות בגלל בעיה גסטרואטרנולוגית שהמעיים לוחצות על השלפוחית וכשיש הצטברות של גזים זה לוחץ על השלפוחית. אין לי את מי לשאול האורולוג שעשה לי את הבדיקה יהיה רק בעוד יומיים. בינתיים אני סובלת ודואגת.אנא ענה לי. תודה. [אני אשה בת 67]

26/02/2012 | 19:33 | מאת:

תבצעי בדיקת שתן - כללית + תרבית לשלילת אפשרות של דלקת.

26/02/2012 | 20:08 | מאת: אורית

האם יתכן שיש דלקת למרות שלש שורף לי ולא כואב לי?

26/02/2012 | 20:18 | מאת:

כן זה אפשרי, בייחוד לאחר פעולה חודרנית.