אורלום

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

23/02/2012 | 12:29 | מאת: יוסי

דר שלום! אני מושתל אורלום מזה כ20 שנה.אני בן 57 לאחורנה יש לי דלקות חוזרות ועכת אני עם קטטר מהשלפוחית(ולא מהפין). האם אתה מכיר רופא שזה תחום ההתמחות שלו? אני מיואש הגעתי לכמה רופאים כולל מרפאות של כללית ,וכן רופא בית חולים אך פרט להחדיר לי צינור לא עשה דבר,אפילו לא אמר כמה זמן עלי להיות עם הקטטר וגם לא נתן לי סיכום ו/ו הזמנה להמשך מעקב. אשמח מאוד אם תפנה אותי למומחה . מהמודאג מאוד!

24/02/2012 | 13:25 | מאת:

יוסי שלום. לצערי אני לא מטפל בגברים. ממליץ על פניה לאורולוג המתמצא בכך.

24/02/2012 | 16:22 | מאת: יוסי

לד"ר שמעון גינת שלום! תודה, אך אני מאמין שאתה מכיר אורולוגים טובים גם כאשר נותנים שם זה לא מחייב וגם לא כל רופא מתאים לבעיה וגם לא לחולה. למרות זאת מאחר ואתה בחוג רופאי בית חולים אני בטוח שיש לך יותר נסיון/מידע מאשר לאדם מהשורה שכעת מתעסק במחלה ורקי ריפוי.

25/02/2012 | 07:24 | מאת:

ליוסי שלום. אני ממליץ שתבקש הפנייה למרפאה אורולוגית בבית חולים מרכזי באזור המרכז. שמות אינני נוהג להמליץ בפורום זה, ובנוסף אינני מכיר מספיק רופאים אורולוגים בשטח זה שציינת.