ביעיה במערכת השתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

17/02/2012 | 17:15 | מאת: אור

שלום. אחותי עברה הקרנות באגן בעקבות סרטן צוואר הרחם כיום שנה אחרי שהצליחה לצאת מזה יש תופעות של דימום משלפוחית השתן דם ברמות מטורפות שמו לה סטנד בכליה עקב כך שהתפוקה של הכליה לא עובדת מנקזת כמו שצריך איך אפשר לעזור לה כל שבוע היא בבית חולים עקב כך שהסטנד יוצא לה ושוב דם צרבו לה כמה םעמים אבל זה לא עוזר תעזרו לי בבקשה למי אני יכולה לפנות בבית חולים הלל יפה הם לא מתמודדים עם הבעיה כנראה שזה גדול עליהם בבקשה תשובה

24/02/2012 | 13:56 | מאת:

יש לברר את הסיבה לדימום: האם חלק מתופעות הלוואי המאוחרות של הקרנה או קשר למחלה הבסיסית לצוואר הרחם. ממליץ על הערכה אורולוגית או גינקואונקולוגית המתמחים בכך - במרכז הארףץ במידה ואין בהלל יפה.