שלום

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/01/2012 | 11:11 | מאת: יעל

שלום, אני בת 17 וחצי וישלי חבר, היינו מקיימים יחסי מין אנאליים,ואוראליים, יצאו לי מין פצעים באיבר המין רופאת נשים אמרה לי שזה מגילוח, שורף לי כבר המון זמן בשתן, עשו לי בדיקות למחלות ויצא שלילי, הרופא הביא לי פתילות פולידין ולא עזר לי וגם אנטיביוטיקה שלא עזרה, היא אמרה שאין לה פתרון בשבילי, מזה יכול ליהיות?

20/01/2012 | 11:15 | מאת:

אני מציע לך לגשת לחוות דעת נוספת של רופא נשים נוסף.

20/01/2012 | 11:32 | מאת: יעל

הבעיה שבכללית אפשר להחליף רופאים רק לאחר 3 חודשים זה יכול להחמיר את המצב?

20/01/2012 | 11:37 | מאת:

רצויה בדיקה. איני יכול להגיד מה המצב בלי בדיקה