תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

09/01/2012 | 11:41 | מאת: ג'ול בן

בת 57 עם היסטוריה של אריטרוצים בשתן. בעבר כל הבדיקות היו תקינות. לאחרונה סובלת מחוסר נוחות בבטן התחתונה ומתכיפות בשתן. בדיקות השתן לכללית ותרבית יצאו תקינות מלבד רמה של 35 אריטרוציטים בשתן. נשלחה בדיקת שתן לציטולוגיה. 1. האם יש מקום לדאגה מהימצאות האריטרוציטים ברמה כזו, לפני כ-5 שנים היו רמות של 250 אריטרוציטים. 2. האם תכיפות במתן שתן ואי נוחות בבטן התחתונה מלבד בדיקות שתן מחייבות בדיקות נוספות ואילו. 3. רציתי לציין שאני מושבתת כמעט מהליכה מזה חודשיים בגלל כאבים בכף הרגל. האם חוסר פעילות עלול להביא למיחושים שתיארתי לעיל. לתשובתך אודה ג'ול

15/01/2012 | 12:11 | מאת:

את צריכה הערכה של אורולוג או אורוגינקולוג.