דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

27/12/2011 | 02:13 | מאת: אחת

שלום רציתי לשאול לגבי תופעה מוזרה שמטרידה אותי בשבוע באחרון: תופעה של דחיפות במתן שתן- כלומר שאני מרגישה צורך ללכת מיד לשירותים, אך לא בגלל שעלול "לברוח" לי אלא מה שקורה זה שאם אני לא הולכת מיד נהיה לי כאבי בטן. ואדגיש שלא מדובר ב"תכיפות" במתן שתן- שצריך ללכת הרבה פעמים ויש השתנה מרובה, אלא אני מרגישה צורך דחוף גם כשלמעשה הכמות היא קטנה וזה ממש מתסכל. ואם אני מנסה לחכות ולא ללכת מיד אז כאמור נהיה לי כאבי בטן. השאלה שלי היא מה הסיבה לתופעה הזו, והאם יש צורך לטפל בה או שהיא תחלוף מעצמה? תודה רבה.

28/12/2011 | 12:59 | מאת:

לגשת לרופא משפחה או רופא נשים לצורך הערכה לשלית אפשרות של דלקת בדרכי השתן.