פיסורה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

02/10/2011 | 00:56 | מאת: איתי

ועוד בעיה שנראה לי לא קשורה, בערך לפני 5 שנים זה התחיל ולעיתים רחוקות (תלוי כמה אני מתאמץ כשאני לוחץ כשאני מתפנה) אם אני מתאמץ הרבה אז יש לי כאבים מאוד מאוד עזים בפי הטבעת ונחלשים לאט לאט ונעלמים רק לאחר 4 דקות בערך, אמרו לי שזה כנראה פיסורה, לא הלכתי לרופא כי אני הפסקתי להתאמץ כמעט כשיש עצירות אז אני לא מגיע למצב כזה. האם כדאי לי להיבדק בכל זאת ולטפל בבעיה? תודה רבה!

04/10/2011 | 06:30 | מאת:

אתה צריך לפנוץת עם תלונותיך לאורולוג ולפרוקטולוג. הפורום עונה על שאלות הקשורות לבעיות מתן שתן בנשים בלבד.