בת במצוקה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

24/06/2012 | 18:31 | מאת: אור

בבקשה דחוף מאוד ברצוני לדעת שם או טל של עמותה או מקום שיכול לעזור לי בקשר לביתי בת ה19וחצי שב5 החודשים האחרונים מראה סימנים מדאיגים מאוד שדומים לאנורקסיה ובשבוע האחרון אנשים כבר שמים לב ושואלים אותי אם היא חולה או משהו היא מדלגת על ארוחות וכשאני ממש תופסת אותה על שקרים שקשורים לאוכל אז זה נגמר מצידה בצרחות צעקות וטריקת דלת עד כמעט אלימות העיקר לא לדבר איתה על אוכל. עיניה כבר לא כמו פעם (מלאות שמחה וחיות) והיא רזתה לפחות 10 ק"ג (גם לפני זה היא היתה רזה וגבוה*)אבל כעת זה נראה לא בריא . אציין שזה התחיל מהפרידה של חבר שלה ממנה לפני כחצי שנה . למי לפנות במצב שהילדה לא ממש משתפת פעולה ומכחישה בבקשה אני צריכה עזרה

שלום, יש כמה דרכים לבחור את הטיפול- אפשר לפנות לקופ"ח אליה בתך משתייכת ולבקש לקבוע תור דחוף לדיאטנית המתמחה בטיפול בהפרעות אכילה. במקביל, לברר על מטפלים רגשיים שגם הם מומחים בתחום. איני יודעת היכן אתם גרים, אבל ישנם מרכזים ציבוריים או פרטיים שונים המתמחים בטיפול בהפרעות אכילה ומספקים שירות רב-מקצועי. בנוסף, ישנם מטפלים המקבלים באופן פרטי- גם הם בדר"כ עובדים בשיתוף פעולה של כמה אנשי מקצוע, כי הטיפול היעיל ביותר בהפרעות מהסוג הזה הוא כאמור, רב מערכתי. אם תזדקקי לאינפורמציה ספציפית יותר, את מוזמנת לפנות אליי במייל. בהצלחה, קרן בלומנטל-יניר, מטפלת באמנות [email protected]

מנהלי פורום הפרעות אכילה